Rauwe voeding voor Honden

Natural Raw Feeding

 

Onze honden krijgen hondenvoer op basis van Natural Raw Feeding of simpelweg zelf samengestelde rauwe voeding. Dit houdt in dat wij het voeren van prooidieren nabootsen en zoveel mogelijk tegemoet komen aan hoe een carnivoor gevoerd dient te worden.

De dierenartsen en voedingsexperts dr. Tom Lonsdale, dr. Ian Billinghurst en Mogens Eliasen maken zich al jarenlang hard voor de gezondheid van onze huisdieren en promoten sterk de natuurlijke voeding voor carnivoren. De belangrijkste grondlegster van het natuurlijk rauw voeren is ongetwijfeld de wereldberoemde Juliette de Baïracli Levy. Ook van haar visie binnen het Natural Rearing pakken wij graag het nuttige voor onze honden mee.

Niet alleen honden, ook katten en fretten hebben baat bij een gevarieerd vers voedingspatroon. Geen enkele commercieel geproduceerde voeding sluit naadloos aan op de behoefte van het individuele dier, aangezien geen één hond, kat of fret hetzelfde is. Een soortgerichte voeding op basis van dik bevleesde karkassen, vlees, orgaanvlees en een nuttig deel 'overige', lijkt veel dieren echter heel goed te bevallen.

 

Kijk wat bij jouw carnivoor past en anticipeer hierop.
 

Rauwe voeding voor Honden verschaft geheel belangeloos informatie over Natural Raw Feeding en het Natural Rearing in het algemeen.

gallery/bannerrvvh2